Academiq

Workshop – Evaluarea Calitatii Cercetarii Stiintifice in Universitati

Posted on: Septembrie 10, 2009

In data de 15 septembrie 2009, in Aula Universittii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi, Corp A, Bulevardul Carol I nr 18, orele 10.00 are loc intlnirea cu tema Evaluarea Calitatii Cercetarii in Universitati. Scopul evenimentului este acela de a dezbate si valida criteriile criteriile si metodologia generala de evaluare a cercetrii stiintifice din invatamantul superior pe domenii ale stiintei.

Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior si a Cercetarii Stiintifice Universitare (U.E.F.I.S.C.S.U) prin proiectul Doctoratul in Scoli de Excelenta evaluarea calitatii cercetarii si cresterea vizibilitatii prin publicare stiintifica, organizeaza in data de 15 septembrie 2009, in Aula Universtatii Gheorghe Asachi din Iasi, Corp A, Bulevardul Carol I, nr 18, Iasi, ora 10.00, intalnirea cu tema Evaluarea calitatii cercetarii in universitati, in cadrul careia se vor dezbate si valida criteriile i metodologia generala de evaluare a cercetrii stiintifice din invatamantul superior pe domenii ale stiintei.
Doctoratul in Scoli de Excelenta evaluarea calitatii cercetarii si cresterea vizibilitatii prin publicare stiintifica este unul dintre cele cinci proiecte derulate de C.N.C.S.I.S., C.N.F.I.S si U.E.F.I.S.C.S.U finantate prin Fondul Social European, Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.
Mai multe detalii legate de eveniment se pot obtine la numarul de telefon: 0726185714. Persoana de contact: Cristina Holeab.
Misiunea U.E.F.I.S.C.S.U. este de a gestiona resursele financiare necesare pentru a sustine dezvoltarea invatamantului superior si a cercetarii stiintifice. Pentru aceasta, organizatia urmareste atragerea de noi surse financiare si orientarea activitatilor sale spre un management de calitate al finantarii invatamantului superior si al cercetarii stiintifice.
Activitatea proiectului Doctoratul in Scoli de Excelenta evaluarea calitatii cercetarii si cresterea vizibilitatii prin publicare stiintifica a inceput in noiembrie 2008 iar rezultate vizibile se regasesc deja in acest pachetul de lucru care vizeaza evaluarea calitaii cercetarii in unviersitati, prin dezbaterea, validarea si prezentarea criteriilor de evaluarea a cercetarii stiintifice in marile centre universitare din Romania.

Nicoleta Craciun
craciun.nicoleta@uefiscsu.ro
http://www.ecs-univ.ro

 

Share knowledge!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Septembrie 2009
L M M M V S D
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Blog Stats

  • 22,792 hits
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: