Academiq

Programul Interdisciplinar de Masterat în Studii Canadiene

Posted on: Iulie 21, 2009

Asociaţia Canadiană a Oamenilor de Afaceri colaborează cu Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine şi cu Facultatea de Jurnalism şi Ştiintele Comunicării, ambele fiind parte a Universităţii Bucureşti.

Programul Interdisciplinar de Masterat în Studii Canadiene a fost iniţiat în anul 1997 şi oferă un studiu multidisciplinar al culturii şi societăţii canadiene dintr-o perspectivă comparativă, focalizată pe relaţiile Canada-Marea Britanie-SUA-România.  Programul este organizat în colaborare cu cadre didactice de la Academia de Studii Edonomice, Facultatea de Relaţii Internaţionale, astfel încât participanţii au posibilitatea de a se acomoda şi cu organizarea afacerilor şi modul de comunicare în afaceri.

 

Admitere

Programului Interdisciplinar de Studii Canadiene este organizat în patru semestre şi este deschis tuturor absolvenţilor învăţământului superior de lungă durată, cunoscptori de limba engleză şi franceză.

Examenul de admitere constă din două probe obligatorii:

  • interviu în limba B (limba franceză sau engleză) care să ateste capacitatea de a înţelege documente sau prelegeri în această a doua limbă;
  • transmiterea unui proiect scris în limba A (limba engleză sau franceză), mai precis a unui eseu de motivaţie care să ateste interesul studentului pentru studiile canadiene.

Tema aleasă de candidat se va sprijini pe următoarea bibliografie: John Saywell – “Canada. Pathways to the Present”, Stoddart, 1994, paginile 73-125; Michele Martin – “Communication et médias de masse”, Presses Universitaires du Québec, 1991. Aceste lucrări se găsesc la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine (Strada Edgar Quinet, nr. 5-7, Etaj 4, Sala 402), la biblioteca Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine (Strada Pitar Moş nr. 7-13) şi la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.

Info pe: http://www.cba-romania.ro/Romanian/index.php?page=university

 

Share knowledge!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Iulie 2009
L M M M V S D
« Iun   Aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Blog Stats

  • 22,792 hits
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: