Academiq

Selectie formatori pe drepturile omului pentru tineri, jud Olt [DL: 7 iun]

Posted on: Mai 21, 2009

Fundatia pentru tineret ELMI organizeaza intre 29 iunie-03 iulie 2009 cursul de Formare de Formatori pe Educatia Drepturilor Omului pentru Tineri.

Obiectivele cursului: – Imbunatatirea cunostintelor celor 12 formatori cu privire la Drepturile Omului si Educatia Drepturilor Omului pentru Tineri; – Dezvoltarea abilitatilor de utilizare a metodelor de educatie non-formala in Educatia Drepturilor Omului pentru Tineri; – Dezvoltarea abilitatilor de a planifica, derula si evalua activitati de Educatia Drepturilor Omului pentru Tineri.

Cursul face parte din proiectul „Educatia pentru toti” finantat de Comisia Europeana prin Programul Youth in Action-Tineret in Actiune si are 3 faze: 1. TOT – Formarea formatorilor : 29 iunie-03 iulie 2009 Subiecte abordate: © Stiluri de invatare; © Ce este educatia non-formala? © Fazele invatarii accelerate. © Cum comunicam? – feed-back. © Conceperea designului de curs. © Stabilirea obiectivelor. © Metode si instrumente de educatie non-formala. © Tehnici non-formale de evaluare. © Co-facilitare. 2. Faza practica: iulie – octombrie 2009: cei 12 formatori vor fi impartiti in echipe de cate 2; fiecare echipa va pregati si va sustine cate 2 sesiuni de educatie pentru drepturile tinerilor in liceele de unde provin . 3. Faza de evaluare ianuarie – se va analiza procesul parcurs de formatori si daca au fost indeplinite obiectivele stabilite initial. Numar de locuri disponibile: 12 Profilul candidatilor: § Persoane cu varsta cuprinsa intre 15-30 ani; § Experienta in activitati educative cu tineri si copii; § Angajamentul de a parcurge toate cele 3 etape ale cursului; § Implicare, spirit de initiativa, creativitate, rabdare, lucru in echipa. § Tineri cu posibilitati reduse Conditii de participare: –

Completarea formularului de inscriere pana la data de 7 iunie 2009 si trimiterea lui la urmatoarea adresa de e-mail: fundatia_elmy@ yahoo.com – Disponibilitatea participarii la toate etapele cursului.

Criterii de selectie: – Profilul candidatului rezultat din formularul de candidatura; – Motivatia si capacitatea de valorificare a competentelor dobandite (follow- up). Mentionam ca: o Acest curs NU ESTE ACREDITAT.

Participarea are la baza conceptul de voluntariat si implica un angajament fata de echipa de organizare, ceilalti voluntari, copiii beneficiari si comunitatea locala. o Rezultatele selectiei se vor anunta pe data de 8 iunie 2009 o Nu se percepe taxa de participare, intrucat modulul este co-finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune; o Cheltuielile de cazare, masa nu sunt acoperite; Elena Popescu- formator Adina Enache- formator Pentru alte detalii, trimiteti un e-mail pe adresa: fundatia_elmy@ yahoo.com

Share knowledge!

Anunțuri

1 Response to "Selectie formatori pe drepturile omului pentru tineri, jud Olt [DL: 7 iun]"

Salut!

Unde se va tine acest curs? Sau nu am fost eu atent?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Mai 2009
L M M M V S D
« Apr   Iun »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Blog Stats

  • 22,785 hits
Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: