Academiq

Scoala de vara HR Club Next Generation, iulie 2009 [DL: 24 mai]

Posted on: Mai 19, 2009

Daca esti interesat de resurse umane, trebuie sa vii sa ne cunoastem!

In perioada 6 – 17 Iulie 2009, in Bucuresti, HR Club – asociatia profesionala a specialistilor de resurse umane din Romania, organizeaza un eveniment dedicat tinerilor: scoala de vara HR Club Next Generation 2009 – Editia a III-a.

Pentru cine? 30 de studenti, proaspat absolventi sau masteranzi, dornici sa-si dezvolte cariera in domeniul resurselor umane.

Ce? Doua saptamanii de seminarii, traininguri si vizite de companie care le vor oferi participantilor o noua perspectiva asupra orientarii profesionale si a oportunitatilor de cariera in acest domeniu, ajutandu-i sa isi faca o imagine mult mai clara a propriului viitor profesional.

Cum? Succesul scolii de vara HR Club Next Generation 2009 se sprijina pe participarea ca tutori a unor nume de rezonanta din domeniul resurselor umane, consultanti, traineri si practicieni din marile companii romanesti si multinationale. Participarea este gratuita, sub forma burselor acordate de HR Club si sponsorii proiectului.

Profilul candidatilor * Studenti la orice forma de invatamant (incepand cu anul 2 de studiu), proaspat absolventi sau masteranzi * Interes dovedit in dezvoltarea unei cariere in domeniul resurselor umane * Experienta profesionala sau activitati extra-curriculare in domeniul RU (minimum 1 an) * Seriozitate, creativitate, abilitati de comunicare si spirit de echipa, operare PC la nivel avansat, limba engleza la nivel mediu

NOTA: Cursurile vor fi de dificultate medie si presupun ca participantii sa stapaneasca notiunile de baza in domeniu. Organizatorii nu asigura cazarea pentru participanti pe parcursul celor doua saptamani.

Inscrieri Trimite-ne CV-ul tau impreuna cu un eseu care sa raspunda la intrebarea „In contextul economic actual, ce masuri ai lua in calitate de Manager de Resurse Umane pentru a eficientiza activitatea departamentului?” (maximum 1 pagina) la adresa: roxana.caloian@ hr-club.ro Primul deadline: 24 mai 2009

Aplicatiile vor fi evaluate pe masura ce sunt primite. HR Club isi rezerva dreptul de a nu mai lansa o a doua sesiune de inscrieri daca cele 30 de locuri disponibile se completeaza pana la finalul primului termen limita. Doar candidatii selectati vor fi contactati, pana la data de 29 mai 2009.

Pentru detalii despre proiect si organizatori: http://www.hr- club.ro/nextgene ration/

Share knowledge!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Mai 2009
L M M M V S D
« Apr   Iun »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Blog Stats

  • 22,792 hits
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: