Academiq

Revista romaneasca pentru educatie multidimensionala

Posted on: Mai 19, 2009

Asociatia Lumen prin Centrul pentru Educatie Multidimensionala Lumen in colaborare cu Editura Lumen lanseaza incepand cu luna iunie 2009 Revista Romaneasca pentru Educatie Multidimensionala.

Revista isi propune sa reuneasca articole, studii si cercetari in domeniul educatiei multidimensionale si noile tehnologii educationle, realizate de autori din tara si din strainatate. Revista  isi mai propune sa fie un instrument de promovare a cercetarilor in domeniul stiintelor educatiei cu precadere a inovatiei in domeniul educatiei, a noilor tehnologii informationale utilizate in educatie, tehnici educative si educatie nonformala etc.

Revista are aparitie trimestriala, cu aparitie fizica si electronica. Pentru primul numar se asteapta articole in domeniile: teoria educatiei si teoria evaluarii, strategii alternative in educatie, noi modele curriculare, noi tehnologii educationale, evaluari institutionale in domeniul educatiei, politici educationale, didactici sectoriale, logica cercetarii educationale, programe de formare continua. Sunt acceptate colateral alte articole in ceea ce priveste alte domenii ale cercetarii stiintifice si practici sociale corelate cu educatia si formarea continua inclusiv cea non-institutionala.

Lucrarile se trimit pana la data de 15 iunie 2009 cu specificarea: Pentru Revista romaneasca pentru educatie multidimensionala pe adresa: edituralumen@ gmail.com

Materialele trebuiesc trimise in limba romana, engleza sau franceza insotite in mod obligatoriu de un rezumat in limba romana si unul in limba engleza si intre 5 si 10 cuvinte cheie in limba romana si engleza. Articolele trebuie sa aiba caracter stiintific si sa respecte regulile de elaborare a unui material stiintific prezentate pe siteul Editurii Lumen.

Sunt asteptati sa participe cadre didactice atat din invatamantul universitar cat si din cel preuniversitar, din tara, Republica Moldova, precum si invitati cadre didactice universitare si preuniversitare din intreaga lume.

Sunt asteptati sa se inscrie de asemenea cercetatori si cadre didactice universitare din tara si din strainatate in Colegiul Redactional si de Referenti ai Revistei.

Presedinte Asociatia Lumen

Antonio Sandu

www.edituralumen. ro

 

Share knowledge!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Mai 2009
L M M M V S D
« Apr   Iun »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Blog Stats

  • 22,792 hits
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: